Farkaš gradnja i nekretnine, Šetalište Vladimira Gortana 38, 52470 UmagTel: +385 52 621 500 :: Mob: +385 91 93 888 74 :: farkas.realestate.construction@gmail.com

Legalizacija | Ozakonjenje

Cijenjeni klijenti,

 

Kako je ostalo nešto više od mjesec dana za predaju zahtjeva za nezakonito sagrađene objekte, podsjećamo da kako bi do zadanog roka se isti zahtjevi mogli predati, sve potrebne podatke za predaju zahtjeva pošaljete na naš e-mail: farkas.realestate.construction@gmail.com

Kako odabrati agenciju za nekretnine koja odgovara na vaše

Već duže vrijeme razmišljate o svojoj prvoj nekretnini. Uredno proučavate nekretnine na raznim stranicama agencija za nekretnine i oglase prodaje stanova, no još uvijek niste spremni odlučiti se na prvi korak pri kupnji nekretnine.


Nije vrijeme za paniku, jednostavno ste svjesni da to nije mali korak u životu pa ste na oprezu. Mnogo je agencija za nekretnine koje se nude na tržištu, no kako znati koju točno odabrati kako bi ispunila vaša očekivanja, želje i potrebe?


Bez dobre agencije za nekretnine potraga za novim domom može biti vrlo stresna.

Nekoliko kratkih savjeta za odabir agencije za nekretnine „krojenu po vašoj mjeri“:

1. Raspitajte se kod prijatelja i poznanika za preporuke

2. Odaberite agenciju sa velikom bazom podataka

3. Saznajte čim više informacija o agenciji (kako posluje, koliko ima zaposlenih, što sve uključuju njihove usluge i slično)

4. Kontaktirajte agenciju i raspitajte se na koji način posluju i što sve mogu učiniti za vas

5. Odaberite agenciju koja ima vremena da vam se posveti kao klijentu.

6. „Dobra vibra“ –Da li je to prava agencija za vas osjetit ćete već pri prvom susretu.

 

Nakon odabira agencije za nekretnine lako ćete pronaći pravu nekretninu za vas – bilo da se radi o prodaji stana, kuće, vikendice, kamene vile, stare istarske kuće ili zemljištu, prava agencija će vas uputiti na ono što je najbolje za vas i vaše potrebe.

Agencija za nekretnine je tu da vas uputi na prednosti i nedostatke prilikom kupnje nekretnine, te da vam pomogne sa mnoštvom papirologije, kao i da vas upozna sa raznim oblicima financiranja, načina plaćanja, osiguranja, uređenja doma i slično.

Danas se agencije za nekretnine ne bave isključivo prodajom ili najmom nekretnine, već pružaju i cijeli niz usluga koje prate klijenta od ideje o kupnji nekretnine pa sve do realizacije.

Agencija za nekretnine Farkaš d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u aktivnostima koje uključuju prodaju nekretnina i sve popratne aktivnosti na području Istre, ali i šire. Iskusni tim zaposlenika pomoći će vam sa nejasnoćama, bez obzira da li tražite samo informaciju ili želite potpunu uslugu vezanu uz kupnju ili prodaju nekretnina.

Obratite nam se s povjerenjem, jer mi smo tu za vas!


Farkaš Team
Agencija za nekretnine Umag (Umago)

Božićna l Novogodišnja čestitka

Cijenjeni klijenti i dragi prijatelji,

Čestit Božić i sretnu, veselu, punu ljubavi, zdravlja, mira i blagostanja 2017 godinu, želi Vam cijeli IIC Team!
Vidimo se u 2017 :)
 
 

Građevinski radovi 2016.

Cijenjeni klijenti,
 
Kako se godina bliži svome kraju, u foto galeriji se nalaze građevinski radovi izvođeni u 2016. godini.
Ovim putem se želimo zahvaliti svim našim suradnicima, djelatnicima, kooperantima, arhitektima, nadzornim inženjerima, državnim i lokalnim službama, a najviše izvođačima, koji su po najvećoj hladnoći, vrućini, kiši, vjetru, davali maksimalno od sebe, kako bi klijenti bili zadovoljni sa izvođenjem i kako bi ispoštovali rokove.
 
Gospodo hvala Vam!!!
 
Vaš Farkaš gradnja i nekretnine!

Potražnja za nekretninama

Cijenjeni klijenti,

Od Crvenog Vrha do Umaške Punte, za njemačkog klijenta, potražujemo zgradu sa 6 stanova za kupnju, za naknadni najam istih u turističke svrhe.
Ukoliko stanovi nisu u istoj zgradi, mogu biti opremljeni ili neopremljeni , u neposrednoj blizini jedan do drugog.

 

Molimo, sve ponude sa opisom nekretnina i fotografijama, pošaljite na email:

team@investmentincroatia.com

Vaš Investmentincroatia Group