Građevinski radovi - građevinske usluge

Kvalitetna statika i fizika zgrade su jedan od najvažnijeg segmenta kvalitetno izgrađenog objekta.

Farkaš nekretnine i gradnja & Investment in Croatia Group redovito prati i prilagođava se novitetima u izgradnji, kako bi objekt bio što funkcionalniji, te vrši kompletnu uslugu: geodetske izmjere, izrade cjelovite projektne dokumentacije, izgradnje objekta po bilo kojem ključu, unutarnje opremanje objekata, hortikulturalno uređenje te na isti način osmišljavanje i izvođenje bazenskog kompleksa.

Prvi "Onestophosp" u Hrvatskoj nudi investitorima cjelovitu uslugu, sto znači klijent isključivo i samo izražava svoje želje, a naš tim izvodi cjelovit posao.

Klijent sada po prvi puta na gradilištu ne brine o problemima privremenih priključaka elektro i vodne mreže, kao i svih ostalih zahtjeva legalnih službi lokalne i državne uprave.

Klijent jedino odabire vlastitog nadzornog inženjera, kako bi bio siguran da je ono što izvodimo u skladu sa zakonom i projektnom dokumentacijom te da se izgradnja izvodi u ime i za račun investitora.

Pri tome, osim najnovijih trendova u izgradnji, od odabira samih novih građevinskih materijala, kao ljubitelji okoliša i očuvanja istog, sve materijale koji se koriste u izgradnji jesu najmanje štetni na okoliš i postižu visoku energetsku učinkovitost objekta, te za kućanstva postižu velike uštede.

Početak gradnje objekata su građevinski iskopi zemlje, kao i ostali zemljani radovi - pikaniranje kamena na zahtjevnim i manje zahtjevnim površinama, te odvoz iskopanog materijala na adekvatne deponije.

Cijeli tijek izgradnje, u bilo kojem kraju svijeta, investitor može pratiti putem kamere, tzv. "web gradnja"©

Građevinski radovi i usluge | Farkaš gradnja & IIC Group | Umag | Istra | Hrvatska

Ernesta Miloša 25
Umag - Istra - Hrvatska

Copyright 2022 by Farkas nekretnine i gradnja & Investment in Croatia Group © All Rights Reserved - Created by ProBiz