Nekretnine - kupnja, prodaja i posredovanje

Konstantnim ulaganjem u razvoj, i Republika Hrvatska prati moderne trendove u gradnji modernih i visoko kvalitetnih objekata, kako bi bila u korak sa svjetskim i europskim najelitnijim i mondenim mjestima, a koje posjećuju klijenti najviše klase.

Farkas nekretnine i gradnja & Investment in Croatia Group u svom portfelju usluga, nudi apsolutnu cijelovitu uslugu pri kupovini nekretnina, licencirane agente, kao i specijalizirani odvjetnički tim isključivo za kupovinu i prodaju svih vrsti nekretnina, koji prati tijek kupovine nekretnina do same uknjižbe - luksuzne vile na moru, kamene luksuzne vile u unutrašnjosti Istre, luksuzne vile na Kvarneru, luksuzne vile u Dalmaciji i na otocima, luksuzne vile u Dubrovniku, luksuzne stanove, luksuzna imanja, luksuzne dvorce.

Nekretnine koje se prodaju na našim internet stranicama su provjerene, sa urednom dokumentacijom koja je vrlo lako provjerljiva na internet stranicama Hrvatskog pravosuđa. Nakon kupnje nekretnine, pružamo usluge osiguranja svih vrsti nekretnina, stambenih, poslovnih objekata, kao i pokretne imovine unutar nekretnina, po povoljnim cijenama.

Opis i tijek same kupovine nekretnina u Republici Hrvatskoj prikazan je na našim internet stranicama, kako bi u potpunosti olakšao kupovinu nekretnina te učinio biranje istih što lakšim i jednostavnijim. 

Kontaktirajte naše licencirane agente koji će Vam odgovoriti na Vaša najzahtjevnija pitanja i riješiti sve nejasnoće oko procesa same kupoprodaje, te dati prave informacije oko nekretnina koje želi kupiti. Naše tvrtke su također članice Hrvatske gospodarske komore, što daje legalitet rada istim.

Obratite nam se sa povjerenjem!

Ernesta Miloša 25
Umag - Istra - Hrvatska

Copyright 2022 by Farkas nekretnine i gradnja & Investment in Croatia Group © All Rights Reserved - Created by ProBiz