a

Zdravstveni turizam - savjetovanje, obuka i outsourcing

Dok svi govore o zdravstvenom turizmu, malo tko razumije što je to i kako uopće privući pacijente iz inozemstva. Zdravstveni turizam nije samo zdravstvena usluga, već je to niz turističkih usluga koje moraju funkcionirati u skladu kako bi generirale uspjeh u tom području. 

Zašto nas trebate?

Zdravstveni turizam je industrija koja raste na globalnoj razini po stopi između 15% i 20%, pa tako i u Hrvatskoj. No, dok svi pričaju o tome samo su rijetki uspjeli ostvariti isplativo poslovanje poduzeća u zdravstvenom turizmu.

Pitanje je: Zašto je to tako?

Jedan od razloga jest taj što nije lako pronaći međunarodne pacijente. Osim u slučaju da se želite osloniti na čistu sreću, morate imati solidan plan za njihovo privlačenje, plan koji se temelji na točnom i sveobuhvatnom istraživanju kao polazišnoj točki. Ne bi li to utjecalo na Vaše buduće odluke?Još jedan od razloga jest taj da je rukovođenje internacionalnim poslovanjem u segmentu zdravstvenog turizma vrlo teško i kompleksno. Vi ste se obučeni da budete stručnjak u svom polju, a ne prodavač, marketar i menadžer istovremeno. 

Što možemo napraviti za vas?

Mi imamo pravo znanje koje će vam pomoći sa svim navedenim problemima. Možemo razviti ili vam pomoći da razvijete sve ključne segmente učinkovitog, praktičnog plana identificiranja, pristup i pridobijanje međunarodnih pacijenata koji odgovaraju vašoj stručnosti i objektima. Ukoliko želite, možete provesti taj plan samostalno.

No, mi također imamo pravo znanje i iskustvo kako bismo vas savjetovali kako učinkovito i profitabilno upravljati aktivnostima zdravstvenog turizma, uključujući i kako najbolje provesti plan koji smo izradili za Vas. T

akođer možemo obučiti vaše zaposlenike koji će na kraju preuzeti odgovornost za mnoge ne-medicinske aspekte vašeg poslovanja u zdravstvenom turizmu. To bi omogućilo da se usredotočite prvenstveno na pružanje najboljih mogućih zahvata svojim pacijentima, međunarodnim i domaćim.

Zdravstveni turizam | Farkaš & IIC Group | Umag | Istra | Hrvatska

Koje specifične usluge nudimo?

Usluge savjetovanja: Mi stvaramo ili ćemo vam pomoći stvoriti solidan plan za privlačenje međunarodnih pacijenata  savjetovanjem s vama po pitanju svih ključnih aspekata poslovanja u zdravstvenome turizmu. Kako bismo to postigli, radimo s vama na utvrđivanju onoga što čini vaše usluge i vaše prostorije jedinstvenima nakon čega identificiramo najperspektivnije tržišne niše i najperspektivnija tržišta prema tim uslugama i sadržajima. Dalje vam asistiramo i pomažemo da postavite  marketinški plan za promicanje poslovanja i plan prodaje koji će vam pomoći u zaključivanju prodaje. Zatim radimo sa vama u cilju provedbe tih planova profesionalno i učinkovito. Možemo vas čak i savjetovati o tome kako zaposliti najbolje raspoložive medicinske i ne-medicinske stručnjake i druge zaposlenike za najbolju moguću cijenu, kako osigurati za njegu pacijenta nakon liječenja izvan Hrvatske, gdje pronaći najbolja osiguranja kako bi zaštitili svoje poslovanje protiv raznih rizika pružanja zdravstvene usluge stranim pacijentima i još mnogo toga. 

Outsourcing usluge:Mi ne vršimo samo usluge savjetovanja i obuke, mi također i djelujemo operativno. Ustupanjem ne-medicinskih aspekata vašeg poslovanja nama vidjeti ćete pozitivnu razliku kako u skrbi za pacijente tako i kod profitabilnosti poslovanja.

Usluge obuke:Specijalizirani smo za pružanje obuke u industriji zdravstvenog turizma. Možete iskoristiti nadolazeće standardizirane obuke koji nudimo za zaposlene u segmentu zdravstvenog turizma, ali i poduzetnika općenito. Također je moguće da izradimo plan i program obuke isključivo za vas, vaše kolege i vaše osoblje.

Kako počinjemo?

Krećemo od vas, vaših kolega i vaših zaposlenika postavljanjem jednostavnih, ali važnih pitanja u cilju razvoja solidnog razumijevanja na temelju zdravstvenih zahvata koje možete pružiti i načina na koji ste do sada vodili poslovanje u  zdravstvenom turizmu.

 

Mi te odgovore koristimo kako bi odgovorili na ova ključna pitanja:

Koji su od zahvata i tretmana koje nudite prikladni s obzirom na zahtjeve međunarodnih pacijenata?

Koje usluge, uz zdravstvene usluge, možete/trebate ponuditi?

Koje vrste zdravstvenih turista možemo privući? Koje vrste istih želimo privući? (Odgovori na ova dva pitanja mogu se razlikovati.)

Tko su naši konkurenti na domaćem, a tko na inozemnom tržištu?

Koje su vaše snage, slabosti, prednosti i prijetnje?

Jesu li vaše trenutne cijene konkurentne u odnosu na ciljna tržišta?

Koja bi vaša strategija cijena trebala biti?

Na koje se države/tržišne niše trebamo/želimo usredotočiti?

Kako možemo izgraditi vaš brand i pružiti potrebne informacije potencijalnim pacijentima na najuvjerljiviji mogući način?

U koje aktivnosti marketinga i oglašavanja trebate ulagati s ciljem promicanja usluga koje nudite?

Koji su pravni i drugi rizici liječenja međunarodnih pacijenata i kako se može upravljati tim rizicima?

Koje procese i protokole trebate staviti na mjesto kako bi odgovorili na sve zahtjeve potencijalnih međunarodnih pacijenata?

Posjeduju li vaši zaposlenici vještine potrebne da odgovore na zahtjeve pacijenata i osiguraju cjelokupno pozitivno iskustvo?

Kako možete obučiti svoje zaposlenike da dobijete najbolje rezultate zahvata i najveće zadovoljstvo pacijenta po najnižoj cijeni? Na koja se specifična područja najviše trebate usredotočiti prilikom obuke?

Kako možete biti sigurni da su tretmani i druge usluge koje pružate svojim međunarodnim pacijentima dovoljno konkurentne kako bi osigurale zadovoljstva klijenata, lojalnost i preporuku?

Kako možete pratiti pacijente koji su završili zahvat, njihovo zadovoljstvo te njihov utjecaj na druge potencijalne pacijente?

Koja su područja našeg stručnog savjetovanja?

Naš tim ima praktična znanja, kao i akademsko znanje da da odgovore na najvažnija pitanja iz sljedećih područja: Koje su naše mogućnosti za obuku? Mi smo u mogućnosti trenirati vaše zaposlenike u mnogim područjima zdravstvenog turizma, poslovnog razvoja i poslovanja općenito. Održavamo redovite seminare o određenim temama na kojima vaši zaposlenici mogu prisustvovati ili alternativno, možemo kreirati in-house tečaj prilagođen vašoj organizaciji.

Analiza tržišta, s naglaskom na:
Analizu tržišnog natjecanja, procjenu niše, strategiju stvaranja, uključujući i stvaranje strategija za ulazak specifičnih niša zahvata, geografsko područje i segmente korisnika
Oglasiti i prodati svoje usluge
Proširiti raspon vaše ponude kroz vrijeme profitabilno i na minimum troškova, u smislu ne samo novca nego i vremena, kako svog, tako i vremena vaših kolega i vaših zaposlenika
Izgradnja brenda & Planiranje sadržaja
Marketing & Oglašavanje
Izrada poslovnih procesa i razvoja na bazi protokola
Ugovori o uslugama
Osiguranje - izbor osiguravatelja i izrada pokrića
Digitalna sigurnost i osiguranje privatnosti - osigurati zadovoljstvo klijenata, lojalnost i preporuku
Praćenje klijenta i analiza podataka
Društveno umrežavanje

Kako surađujemo?

Mi smo transparentni i profesionalni. Naš jedini zadatak je učiniti vaše poslovanje uspješnim i stoga uključujemo maksimum naših napora u cilju postizanja itoga. Fleksibilni smo u dogovaranju poslovnih paketa koji odgovaraju vašim zahtjevima. Kontaktirajte nas za više informacija.

Bioenergija

Bioenergija

Izrazita nam je čast i zadovoljstvo zbog ostvarivanja suradnje sa svjetski poznatim brendom bioenergetičara gospodina Zdenka Domančića, koji 37 godina izuzetno uspješno iscjeljuje sve vrste bolesti za koje i kod kojih ponekad klasična medicina nema odgovore.

Rezultati su spektakularni, iscijeljeni su teško bolesni ljudi. Sačuvani su bezbrojni tekstovi, pisma, zahvalnih ljudi kojima je pomogao.

Domančićeva metoda je moćna, neinvazivna i jednostavna energetska metoda iscjeljivanja s blagotvornim učinkom, bez obzira na dob ili stanje koje se tretira. Metoda je provjerena i dokazana na raznim znanstvenim istraživanjima sa područja znanosti na najtežim bolestima.

Cilj bioterapije nije samo otklanjanje simptoma bolesti, već samog uzroka bolesti. Bioterapija ima cjelovit, sveobuhvatan i blagotvoran učinak na čovjeka te poboljšava kvalitetu života.

1976. godine, sa pomicanjem znanstvenih granica, Svjetska zdravstvena organizacija priznala je bioenergiju kao komplementarnu metodu liječenja. Kako gospodin Domančić uistinu, a jedan je od rijetkih u svijetu uopće, osim velikih vlastitih rezultata uspješnog ozdravljena pacijenata, također svoje znanje širi kroz tečajeve podijeljenih u 3 stupnja.

Nakon završetka terapeuti se mogu licencirati te koristiti metodu za iscjeljenje.Više informacija o samom brendu, načinu i metodama liječenja, nalaze se na ovom linku.

Ernesta Miloša 25
Umag - Istra - Hrvatska

Copyright 2022 by Farkas nekretnine i gradnja & Investment in Croatia Group © All Rights Reserved - Created by ProBiz